Provoz jídelny od 1.9.2020
Organizační pokyny pro provoz jídelny od 1. 9. 2020:
- Před vstupem do jídelny si všichni dezinfikují ruce
- Dveře do jídelny budou po dobu výdeje otevřeny, aby se minimalizoval kontakt s klikou
- Strávníci budou dodržovat časový harmonogram výdejní doby
- 11.00 - 11.30 hod - pro cizí strávníky do jídlonosičů
- 11.30 – 14.00 hod – ostatní strávníci – dle organizačních pokynů obsluhy (budou vyhrazeny stoly pro cizí strávníky, pro zaměstnance škol a pro žáky)
- Je nutno dodržovat předepsaný odstup strávníků
- Strávníci si sami jídlo a pití nenabírají a neberou si ani příbory!!!
- Pokud není obsluha stravu vydává personál u výdejního okýnka
- Pokud bude obsluha, strávník se posadí na určené místo a bude na základě vytištěné stravenky obsloužen
- Pokud při konzumaci oběda musí strávník na WC, musí si umýt – dezinfikovat ruce, při opětovném vstupu do jídelny
- Strávníci se nebudou v jídelně zdržovat déle než je nezbytně nutné!!!!
- Použité stolní nádobí a příbory na tácu strávníci odnesou do připraveného vozíku
- Stoly budou průběžně dezinfikovány pracovníkem jídelny k tomu určeným
V Rýmařově 31.8.2020
Helena Chlebcová
Vedoucí stravování